Cine ia campionatul?

by: Carcotasul

S-a terminat, CFR a castigat anul acesta titlul in Liga 1. Dar cine il ia la anul?

1. CFR. E favorita, daca Paszkany se tine de cuvant si investeste 8 milioane in transferuri. Adica jumatate din suma pe care mizeaza odata cu calificarea in grupe. Bani de la UEFA, bonusuri de victorie, bilete, publicitate. Totusi, in urma cu doi ani, CFR a suferit un recul si, in 2008-2009, asa numitul „an DNA”, a incheiat in afara podiumului.

2. Urziceni. A fost campioana anul trecut, s-a calificat in grupele Champions League in acest sezon. Echipa se va schimba, insa, si nu in bine. O serie de jucatori, de la Galamaz la Brandan si Ricardo, au anuntat ca pleaca. Iar Bucsaru e zgarcit. Nu va investi mult in transferuri. Sanse mici pentru Urziceni sa repete isprava din 2009.

3. Steaua. Becali a anuntat azi ca muta echipa la Buzau. Se va numi Steaua Buzau? Oricum, Buzaul nu s-a batut niciodata la titlu. Sa fim seriosi: Becali va ramane in Ghencea. Insa e aproape falit. Si maestru in a distruge Steaua. Sanse mici pentru ex-militari.

4. Vaslui. Poate, daca nu pleaca Porumboiu. Si daca Porumboiu accepta un stagiu de instructaj la Cluj.

5. Timisoara. Idem, insa in locul lui Porumboiu e Iancu. Fara „Elefant”, Poli se va scufunda. Chivorchian are anvergura de Bacau. Nu poate conduce o echipa spre titlu.

6. Dinamo. O candidata reala. Cu conditia sa gaseasca un nou Turcu. Si sa nu se inece ca tiganul la mal.

7. Rapid. Farmecul vietii va fi trait din plin in Giulesti. Intr-o noua prezentare. Neamtul pare destul de ciudat, nu va lua Rapidul. Si va trece inca un an in care Copos va incerca sa vanda. Sanse la titlu? Nule.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: