Pleaca Gigi? Ok. Si cine vine?

by: Carcotasul

Gigi pleaca din Ghencea. Spre Buzau, spre unde o vedea cu ochii. N-a mai castigat un titlu cu Steaua de o gramada de vreme. Trei, cinci ani, ce conteaza? Pentru „ros-albastri” e o vesnicie.

Gigi nu e om de fotbal. Nici circar nu e, chiar daca se poarta ca atare. E un Dinu Patrurica, acum in pragul falimentului. Prin tot ce face, scufunda Steaua. O va duce la Buzau, o va face Steaua Buzau, si o va ingropa, in cele din urma. Pentru ca la directia in care a apucat-o singura destinatie previzibila e disparitia fizica a clubului care, in ’86, era campion al Europei.

Bun, pleaca Gigi. Dar cine vine? Generalii? Cine-s generalii? Iordanescu, Oprea? Si ce vor face generalii? Ca vremea caprarilor adunati din judete s-a dus. Nici macar stagiul militar obligatoriu nu mai exista. Dar, mai stii?, poate sta vreun investitor secret la panda. Un alt Gigi, fireste, ca cine e nebun sa se bage, acum, la Steaua? Care va culege scrumul. Nu doar de pe stadionul caruia Becali a anuntat ca-i da foc. Ci si de pe echipa. Si praful de pe toba.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: