Ponturi pentru slabit

by: Mr. Fisch

Cum putem transforma inotul intr-un sport pentru slabit? Pentru ca, asa cum am mai scris, sansele de a-ti reduce semnificativ greutatea intr-un interval rezonabil de timp doar inotand sunt mici, extrem de mici.

Asadar, ce e de facut? Solutiile sunt urmatoarele:

1. Transformati inotul in … fitness acvatic. Suna ciudat? Ei bine, e mai simplu decat va imaginati. Muschiul, pentru a se dezvolta si, mai departe, pentru a cosuma straturile reziduale de grasime, trebuie sa fie fortat, uneori adus la limita. Alternati stilurile, bras un bazin, craul al doilea, spate al treilea, delfin, daca va tin puterile. Un bazin din fiecare, pentru 50 de minute e un program perfect pentru o zi de miscare.

2. Fortati. Sprinturile, in pofida a ceea ce spun cei mai multi, nu reprezinta o miscare aerobica, ci anaerobica! Apropiata, asadar, de culturism.

3. Alternati zilele de inot cu cele de fitness. Nu de alergare! Aveti nevoie sa va dezvoltati musculatura pentru a reusi sa ardeti surplusul!

4. Nu ezitati sa faceti o zi de pauza completa pe saptamana. Organismul simte nevoia de recuperare. Vor profita si muschii, pusi in forma de-a lungul sapatmanii, pentru a se reface. Cum? Consumand din aceleasi depozite de grasimi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: