Alearga zilnic 22,5 kilometri insarcinata in luna a 5-a!

by: Arlene

Paula Radcliffe aleargă zilnic 14 mile (22,5 kilometri), deşi este însărcinată în cinci luni, urmând să nască în septembrie, informează cotidianul The Sun.
Multipla campioana mai are un copil, Isla, în vârstă de trei ani. La naşterea fetiţei, travaliul a durat 26 de ore.
„Lumea spune că a doua oară ar putea fi mai uşor, dar eu am pelvisul la fel de îngust ca prima oară, astfel că am emoţii. Când alerg, sunt obişnuită ca corpul meu să îmi răspundă, dar atunci când am născut-o pe Isla cu siguranţă a fost împotriva mea. Până la acest nivel al sarcinii am putut să îmi menţin nivelul de pregătire. Am alergat aproximativ şapte mile (11,26 kilometri) în 45 de minute, pe bandă, de două ori pe zi. M-am îngrăşat şase kilograme şi mă simt minunat, dar folosesc constant un monitor cardiac pentru a nu avea probleme”, a spus Radcliffe.
Atleta a precizat că aleargă cu mai multă uşurinţă acum, decât o făcea atunci când era însărcinată cu Isla. „Însă ştiu că adevăratul test va fi naşterea”, a adăugat ea.
Paula Radcliffe a menţionat că Isla a început acum să înţeleagă că meseria mamei sale este să alerge: „A ajuns la vârsta la care vrea să alerge alături de mine. Stă lângă mine, când sunt pe bandă, şi strigă: ?Pe locuri, fiţi gata, start!?”. Radcliffe locuieşte în Monaco, unde va da naştere celui de-al doilea copil al său.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: