Ofera 100 de dolari unui barbat care sa-i spele vasele si sa se uite cu ea la CM

O tânără din China a postat un mesaj video pe internet în care anunţă că le oferă bărbaţilor între 20 şi 40 de ani posibilitatea de a urmări împreună meciurile de la Cupa Mondială, alesul urmând să primească 100 de euro pe zi, dacă îi îndeplineşte toate condiţiile, informează Marca.
Tânăra, numită KK, locuieşte şi munceşte la Beijing şi a explicat, prin intermediul unei înregistrări video pe site-ul Ku6.com, toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul companion.
KK povesteşte despre pasiunea ei pentru fotbal şi cum se distrează observându-i pe „atleticii şi atractivii fotbalişti”. Totuşi, ea spune că nu a reuşit deloc să înţeleagă jocul.
Pentru ea, „bărbatul trebuie să fie sportiv şi să înţeleagă fotbalul”, iar alesul va trebui să o însoţească doar la meciurile pe care ea le alege şi să-i respecte preferinţele.
„Bărbatul trebuie să fie drăgăstos, amabil, cu calităţi de bucătar şi, evident, să spele vasele”. Mai mult, KK spune că nu poate suporta mirosul de picioare murdare, astfel că alesul trebuie să se spele de două ori pe zi.
Presa chineză anunţă că toţi bărbaţii care acceptă condiţiile pot trimite un currículum şi fotografiile pe adresa de mail a tinerei KK.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: