Noul Logan? Sandero cu portbagaj!

by: Dan

Au inceput sa transpire informatii legate de noul Logan. Dintre acestea, ma rog, unele sunt doar zvonuri. In ce ma priveste, am reusit sa-mi fac o imagine despre cum va arata noul model.

1. Va prelua multe elemente de la actuala Dacia Sandero, designul urmand sa fie doar discret modificat. Pe ce ma bazez? Noul Logan va fi aceeasi Dacia low-cost de pana acum.

2. Nu poti sa faci un model ieftin decat apeland la „banca de organe” si la ideile din propriul centru de cercetare, in cazul nostru Tehnocentre Pitesti-Bucuresti.

3. Grila frontala va fi extrem de asemanatoare cu cea de la Sandero, inclinarea pavilionului va fi aceeasi, spatiul interior, fireste, va fi cam acelasi cu cel de la masina de clasa mica de la Dacia.

4. Portbagajul va fi elementul suplimentar, dar volumul sau nu va mai fi acelasi – 510 litri – ca si la Logan. Ci mai mic. Probabil pe la 475 de litri.

Multi s-au gandit la Fluence ca la „taticul” noului Logan. Nu va fi! Masina va avea alta filiatie. Si aceasta se numeste Sandero. Nu uitati ca Renault Clio a dat „nastere” unei serii incredibile de urmasi. Symbol e unul dintre acestia, dar si SuperNova, Solenza si Logan ii datoreaza multe. Adica inima! Motorul, mai exact.

Priviti acesta imagine, publicata de un ziar francez. Deh, tot ei vor afla primii, pentru ca Dacia e marca lor!

Asemanarea cu Sandero e evidenta. Detaliile, marunte ca importanta, sunt cele ce difera.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: