Ipoteza stranie: Falub la „U” Cluj

by: Carcotasul

Adrian Falub, antrenorul echipei FCM Tg. Mures, ar putea reveni la „U” Cluj. Asa o spune un zvon care circula cu multa insistenta, in ultima vreme, in Ardeal.

Iar acesta are doza lui de credibilitate. Mai intai, Adrian Falub nu a semnat nici pana azi un contract cu FCM Tg. Mures. Din punctul acesta de vedere e liber sa plece unde vrea, chiar si in Liga 1, pentru ca nu se poate considera ca a antrenat doua echipe din prima divizie in acelasi sezon.

Mai departe, Falub este legat de „U” Cluj. A jucat acolo, a antrenat acolo. Cu trei sezoane in urma a promovat cu „U” Cluj in Liga 1, intr-o perioada insa extrem de dificila pentru „sepcile rosii”. Fara stadion si fara o conducere cu adevarat pregatita pentru prima divizie, echipa a clacat rapid. Falub a fost schimbat inainte sa incheie turul. A plecat la Sportul, apoi la Unirea Alba Iulia, de fiecare data echipe in alb-negru, ca si „U”. „Falub s-ar intoarce oricand la U. Acolo se simte acasa”, se spune. Si cred ca e adevarat.

„U” are antrenor. De fapt are un manager, pe Marian Pana, care e si antrenor principal, si secund. Patronul de la Cluj, Florian Walter, nu se grabeste sa-i aduca un colaborator. Probabil, la un moment dat va aduce un staff intreg. Cu antrenor principal si secund. Pana nici nu trebuie sa plece. Doar e manager, nu antrenor!

Rabdarea lui Walter e limitata. Anul trecut a schimbat trei antrenori. Dupa doua etape din acest sezon, s-a zvonit ca si Pana va fi inlocuit. S-au dat telefoane de la Cluj, Sabau a fost unul dintre cei contactati. „Si eu stiu in ce situatie ma aflu. Depind de rezulate”, a spus, cu o jumatate de gura, Marian Pana. Are dreptate.

Daca „U” pierde la Urziceni, sambata, sarabanda reincepe. Vom vedea atunci daca zvonurile legate de Falub se vor concretiza sau nu. Si Tg. Mures are un program greu: Otelul, apoi, acasa, Dinamo. Daca „portocaliii” de acolo nu s-au grabit sa-l convinga sa semneze un contract ca lumea, cu siguranta nu se vor grabi nici de aici incolo. Or fi stiind ei de ce, chiar daca n-au aparut semnale ca s-ar desparti de Falub. Care le-a adus 4 puncte in trei meciuri, 3 dintre acestia din partida cu Unirea Urziceni, scor 1-0.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: