„U” Mobitelco se bate la titlu. Dar are cu ce?

by: B. C.

„U” Mobitelco are ca obiectiv, cum altfel?, titlul de campioana.

Au venit trei jucatori, Milos Pesici (Elba), Claudiu Fometescu (Dinamo) si Oct. Crainic (U Mobitelco II). Si au iesit din lot 4: Lapuste, la Mures, Fl. Muntean, la Medias, si Medvedj, la Otopeni, in vreme ce Mocanu s-a retras.

In primul amical, cu Oradea, „U” a pierdut, scor 79 – 80. Nu prea conteaza ca jucatorii nu au respectat indicatiile de joc pe final, cum a spus Pintea. Insa faptul ca antrenorul a fost suparat – si inca rau – indica un adevar simplu: Clujul isi dorea sa castige, chiar daca a fost un simplu amical.

Teoretic, Oradea se afla in aceeasi faza de pregatire, iar la ora inceperii campionatului, pastrand ritmul, va fi capabila sa o bata din nou pe „U” Mobitelco.

Asadar, va putea sa se bata „U” cu Asesoft? Sau se va intampla ca mereu in ultimii ani?

De o vesnicie, Ploiestiul defileaza spre titlu, iar Clujul, ca si Sibiul, Mediasul, Elba sau Pitestiul, se fac ca ii incurca pe prahoveni. Orgoliile sunt multe, cu satisfactia se alege, de fiecare data, Asesoft.

Sa vedem cine au fost marcatorii de la Oradea: Krstanovic (foto) 18, Dykes 15, Pesici 15, Cuic 8, Pop 8, Silvasan 7, Chetreanu 4, Fometescu 4. Pesici a demonstrat ca reprezinta o achizie reusita.

Vineri si sambata, „U” Mobitelco va juca alte doua meciuri de pregatire, ambele cu Gaz Metan Medias, de la ora 19:00, accesul in Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj fiind liber.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: