Noua Dacia: mai mica decat Sandero, fara accesorii inutile si mai ieftina

by: Driver

Philippe Prevel, seful proiectului Logan la nivel mondial, a anuntat ieri ca noua Dacia, ce urmeaza sa apara in cel mult doi ani, va fi mai mica decat Sandero, nu va fi superaccesorizata, insa, in schimb, va fi mai ieftina.
Declaratia nu e intamplatoare. Strategia de lansare a noului model implica crearea unui „orizont de asteptare”, astfel incat momentul aparitiei sa fie considerat un eveniment. Asa s-a intamplat si cu Logan, „hit-ul” Renault.
Dincolo de strategie, cateva aspecte sunt limpezi: vor fi folosite piese din baza comuna a Renault, in vreme ce platforma de lucru va fi cea a actualului Clio. Vor exista doua versiuni, una in trei volume, ce va pastra destule elemente de design de la Sandero, si una in doua, cu un stil „gracil”, menita sa atraga si clientela feminina.
Pretul de baza ar urma sa porneasca de la 4.800 de euro, urmand sa dispuna, potrivit lui Philippe Prevel, „doar de ceea ce soferul are stricta nevoie”. Adica fara aer conditionat, dar cu ABS, ce devine obligatoriu, in vreme ce airbagurile vor fi cel mult doua.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: