Masina suprema vine din Rusia? Trei tone pe roti, capabila de orice, pret cu 6 zerouri

De Ad. Radulescu

Dartz Motors. O companie din Rusia care se lauda cu o traditie de un secol si jumatate, despre care se vorbeste tot mai des in media auto.

Rusii construiesc putin, cateva unitati pentru fiecare gama anual. Public tinta: magnatii. Rusi sau orientali, capabili sa scoata din buzunar cifre cu 6 zerouri pentru o masina in stare de orice. Configurarile sunt diverse, Prombron putand fiind utilata, blindata, echipata pentru cele mai diverse cereri.

Seamana cu un car armat, dar poate fi mult mai mult decat atat. Unii clienti o folosesc pe post de birou mobil in zone in care sa te trezesti atacat cu grenade la coltul strazii e o banalitate. Altii, ca masina de mers in club. Poate fi masina de zi cu zi, daca ai destul spatiu. Daca nu, masina si-l face singura. Poate trece prin ziduri de caramida, in anumite configurari.

Exteriorul e impresionant, interiorul poate sa socheze, daca se doreste, prin lux. Intr-un comunicat oficial, plasat pe site, cei de la Dartz Motors sustin ca au dorit sa vina cu o piele speciala pentru interior, din … penis de balena, dar au renuntat!

Daca vorbim despre performante, acestea sunt pur si simplu uluitoare pentru un bolid de 3 tone. In cazul lui Prombron Black Russian (foto carscoop.com), de pilda, propulsorul de 6 litri si 560 de cai impinge bolidul pana la 100 de km/h in 5,2 secunde. Comparabil cu o masina sport de prima mana! Viteza maxima declarata e de 312 km/h! Transmisie pe toate rotile, permanenta. Consumul mediu e de 17 litri la suta de kilometri.

Cei care vor, pot solicita, insa, o versiune echipata cu propulsor de 1.500 cai putere!

Dartz-12

Prombron Black este cel mai vandut model, iar Prombron Red Diamont – cel mai scump. Cat costa, nu ni se spune. Pentru ca, oricum, pentru clientii acestei companii banii nu sunt o problema.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: