O mai tineti minte? In Africa de Sud se numeste NP200. Nissan, nu Dacia :) Si se vinde in continuare

Vi se pare cunoscuta? Utilitara mica de la Dacia, bazata pe platforma primului Logan, continua sa fie vedeta de vanzari prin diferite parti ale mapamondului.

In Africa de Sud, Nissan NP200 – numele sub care se vinde masina – este considerat un etalon in ceea ce priveste raportul utilitate-fiabilitate-costuri de exploatare. De altfel, Nisan Africa de Sud ofera o garantie de 6 ani sau 150.000 de kilometri.

nissan

„Nissan NP200 este masina care ne costa cel mai putin, din punct de vedere operational, ca service si reparatii. Consuma mai putin decat orice alta varianta pe care am testat-o si pastreaza un bun pret atunci cand e vorba despre revanzare”, a explicat Sarel Jacobs manager national al flotei auto la compania Ampath, cel care a incheiat recent achizitia a inca 200 de unitati Nissan NP200. In imagine, una dintre aceste masini (foto Nissan).

160.000 de ranzi sud-africani (11.206 euro) costa varianta de baza

Unele dintre masini ajung la medii absolut impresionante, cu un record de 416.000 de kilometri in numai 24 de luni de operare. In general, utilitarele NP200 sunt scoase la licitatie dupa ce ajung la un rulaj de 200.000 de kilometri.

Interior inconfundabil (foto Nissan Afria de Sud)

nissan-interior

Pe piata din Africa de Sud, Nissan NP200 se vinde cu preturi incepand de la 11.206 euro. Propulsorul este de 1600 cmc si 64 kw (85cp), cu un consum mediu declarat de 8,1 litri la suta de kilometri in regim mixt.

Exista si o varianta mai bine accesorizata (Nissan NP200 ICE), care beneficiaza si de un marketing pe masura. Pretul acesteia ajunge si la 20.000 de euro.

NP200_3072x1728_5.jpg.ximg.l_4_m.smart

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: